(0)ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Product was successfully added to your shopping cart.

Τρόποι Πληρωμής

 Δωρεάν αποστολή σε παραγγελίες από *τιμή* ευρώ σε ολόκληρη την Ελλάδα!

  1.     ΕΛΛΑΔΑ

  • Με αντικαταβολή

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.  

Κόστος αντικαταβολής 1.73€ . (Προσοχη!!! Αποτελεί τρόπο πληρωμής και δεν έχει καμία σχέση με τα μεταφορικά)

  • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Στη συνέχεια και εφόσον πληρωθεί η παραγγελία σας, θα πρέπει να μας αποστείλλετε αποδεικτικό της πληρωμής σας στο mail:*info@dcharacter.gr* Oι παραγγελίες που έχουν πληρωθεί μέσω τραπέζης αποστέλλονται μετά την πληρωμή τους. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι: 

 Αρ. Λογαριασμού: Tράπεζα Πειραιώς GR11 0172 0300 0050 3009 3982 716 Δικαιούχος DCHARACTER DIANA DRAGANCEA DUMITRU

  • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Viva Payments, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, η Viva Payments δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της paypal, καθώς και η μεταφορά τους από την paypal στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. 

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (dcharacter.gr) μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. 

Το * dcharacter.gr * δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας. Το * dcharacter.gr * δεν έχει καμία σχέση με καμία από τις προμήθειες που ενδέχεται να σας χρεώσει η τράπεζα. 

    2.  ΚΥΠΡΟΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ  ΚΥΠΡΟ , οι τρόποι πληρωμής είναι :

    •  Με κάρτα τραπεζας.

Kατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Tράπεζα Πειραιώς  : Iban GR11 0172 0300 0050 3009 3982 716 Δικαιούχος DCHARACTER DIANA DRAGANCEA DUMITRU